S přídavkem bakovského chmele - Tradiční a nejoblíbenější pivo v Hospodě na Bakově. Toto pivo bylo poprvé uvařeno na Velikonoce 2021, takže je někdy označováno jako Velikonoční speciál. Recepturou je pivo shodné s bakovským ležákem 12o, pouze jsou použity kvasnice typu ALE a kvašení probíhá při vyšších teplotách. Pivo s výrazným citrusovo-ovocným aroma a tmavší jantarovou barvou. Svrchně kvašené, čtyřikrát chmelené pivo vyšší plnosti. Základem piva je český plzeňský slad ze sladovny Klusáček, který je doplněn německým mnichovským sladem typu II a stopovým množstvím karamelového sladu pro vyšší tmavost. Chmely jsou použity v kombinaci Žatecký poloraný červeňák, Premiant a Kazbek. Kvasnice Fermentis US-05 svrchního kvašení zvýrazňují citrusovou chuť piva. Pivo kvasí 5 dní při teplotě 20 stupňů a leží minimálně 3 týdny při teplotě těsně nad bodem mrazu. Pivo je doporučeno k českým jídlům, pečenému masu a ostře kořeněným jídlům. Důrazně doporučeno k bakovskému králíku se špenátem. Při posledním chmelení může být, dle ročního období, použit čerstvý chmel odrůdy Sládek vypěstovaný na experimentální chmelnici na Bakově.